Ajankohtaista

Pirjo Honkaniemi valittiin Vuoden 2015 Toimitilajohtajaksi


Toimitilajohtamisen yhdistys FIFMA ry on valinnut Vuoden Toimitilajohtajaksi Pirjo Honkaniemen. Palkinto jaetaan tunnustuksena toimialan kehityksen eteen tehdystä merkittävästä työstä. FIFMA on palkinnut toimitilajohtajia 13 kertaa.

Pirjo Honkaniemi on edistänyt työympäristöajattelun kehittymistä Suomessa vuosikymmenien ajan. Hän on järjestänyt oivallisia mahdollisuuksia elinikäiselle oppimiselle ja edelläkävijänä löytänyt maailmalta parhaimmat osaajat Suomeen. Pirjo Honkaniemi aloitti työympäristöihin liittyvien koulutusten järjestämisen teeman ollessa vielä varhaisessa kehitysvaiheessa 1990-luvulla. Pirjo Honkaniemen laajasta kansainvälisestä verkostosta on saanut nauttia moni alan opiskelija esimerkiksi Kiinkon kursseilla. Kansainvälisesti laajaa arvostusta nauttiva Michael Joroff on hänen myötään tullut monien suomalaisten kumppaniksi. Joroff paitsi käy välillä Suomessa myös vastaanottaa koulutusryhmiä vierailuille.

Pirjo Honkaniemi on

- edesauttanut uuden työympäristöajattelun kehittymistä Suomessa jo vuosikymmeniä
- järjestänyt oivallisia mahdollisuuksia elinikäiselle oppimiselle ja
- edelläkävijänä löytänyt maailmalta parhaimmat osaajat Suomeen.

Pirjo Honkaniemi on luonteeltaan ja saavutuksiltaan kehittäjä. Pitkäjänteinen työympäristökoulutusten järjestäminen on vaikuttanut laajasti ja jalostanut koko alan osaamista. Pirjo heittäytyy koulutuskokonaisuuksien suunnitteluun täysillä ja on erinomainen organisaattori. Toimitilajohtamisen laaja osaaminen ei synny yhdellä tutkinnolla. Itsensä jatkuva kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää ja tässä työssä Pirjo Honkaniemi on luonut edellytyksiä ihmisille kautta Suomen.

Pirjo Honkaniemellä on pitkä ja monipuolinen kokemus suomalaisten rakennus- ja kiinteistöalan yritysten osaamisen suunnittelemisesta ja kehittämisestä täydennyskoulutuksen avulla:

  • 1983 Teknillisen korkeakoulun täydennyskoulutuskeskus (myöhemmin Koulutuskeskus Dipoli).
  • 2002 Kiinteistöalan Koulutussäätiöön KIINKO
  • 2016 Top Trainers Finland

 

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Ari Tuulari puh. 050 377 5361
Hallituksen jäsen Suvi Nenonen puh. 050 598 5342
Pirjo Honkaniemi puh. 0500 703 884