Ajankohtaista

DNA palkittiin Vuoden 2013 Toimitilateosta


DNA palkittiin Vuoden 2013 Toimitilateosta

Valtaosa DNA:n pääkaupunkiseudun henkilöstöstä työskentelee uudessa DNA-Talossa. DNA-Talossa on uudistettu yrityksen tapa tehdä työtä. Omista kiinteistä työpisteistä on luovuttu ja henkilöstö työskentelee mobiilisti eri työpisteissä. Muutos on merkinnyt siirtymistä mutkattomaan työhön, mikä on merkinnyt isoa työkulttuurin muutosta. Muutos on vaikuttanut työmotivaatioon ja työn tuottavuuteen.

DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissasen sanoin: ”Ilman mobiilia toimitilaa, etätyöteknologiaa sekä uudenlaista toimintatapaa tämä työkulttuurin muutos ei olisi ollut mahdollista”. Yhteydenpito tiimien, työntekijöiden ja esimiesten välillä toimii vuorovaikutteisena erittäin hyvin.

DNA:n tekemät henkilöstötutkimukset kertovat muutoksen onnistumisesta. Vain 4 % halusi enää kiinteään työpisteeseen ja kaikki muut olivat tyytyväisiä monikäyttöiseen työympäristöön ja etätyöhön.

Toimitilajohtamisen yhdistys FIFMA ry on valinnut DNA:n toteutuksen vuoden 2013 Toimitilateoksi, koska siinä korostuu hr-näkökulma työympäristöä uudistettaessa. Samalla se on esimerkki kaikille niille, jotka haluavat siirtyä uuteen työkulttuurin, jossa korostuu halu tehdä tavoitteellista työtä mielekkäästi.

Toimitilajohtamisen yhdistys FIFMA ry

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Keijo Kaivanto puh. 0400 432 598

Hallituksen varapuheenjohtaja Ari Tuulari puh. 010 76 82429

DNA Oy:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen puh. 044 044 8000