Kiinnostaako Toimitilajohtamisen yhdistyksen jäsenyys?Toimitilajohtamisen yhdistys - FIFMA ry:n jäseneksi voi liittyä anomalla jäsenyyttä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselta jäsenhakulomakkeella.

Jäseneksi voi hakeutua joko kotimaan Toimitilajohtamisen yhdistys - FIFMA ry:hyn tai kansainväliseen yhdistykseen IFMA:aan. IFMA:n jäsenhakulomake täytetään erikseen osoitteessa www.ifma.org. Kansainvälisen yhdistyksen IFMA:n jäsenyys sisältää myös kotimaan FIFMA:n jäsenyyden.

FIFMA:n jäsenluokitukset ovat:

 • Varsinainen jäsen
  Varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä päätoimisesti kiinteistöalan johto- ja/tai asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt, jotka täyttävät jäsenelle yhdistyksen säännöissä asetetut vaatimukset.
 • Opiskelijajäsen
  Opiskelijajäseneksi voi liittyä yhdistyksen sääntöjen 3 §:ssä mainitulle toimialalle päätoimisesti opiskeleva henkilö. Lue lisää FIFMA:n opiskelijaedustuksesta.
 • Yhteisöjäsen
  Yhteisöjäseneksi voi liittyä oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, päämäärät ja toimintaperiaatteet. Yhteisöjäsen nimeää yhden tai useamman edustajan, joiden tulee täyttää yhdistyksen sääntöjen 1 momentissa asetetut vaatimukset. Yhteisöjäsen suorittaa jäsenmaksun jokaista nimeämäänsä edustajaa kohden.
 • Kannatusjäsen
  Kannatusjäsenet ovat äänioikeudettomia oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.
 • Kunniajäsen
  Kunniajäseneksi voi hallitus valita pitkäaikaisen ja ansioituneen jäsenen, jonka toiminta yhdistyksen päämäärien saavuttamiseksi on ollut merkittävä.